ИНД. ПРИКЛ. 16A, 3P, IP67 2132-6 PCE

385 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-(200-250)V AC;
ТИП-ИНД. ПРИКЛУЧНИЦА,ЖЕНСКА СЛОБОДНА ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P(2P+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP66/67;
ДИМЕНЗИИ-132x42x78(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1-2,5)mm2.

131130 Brand: