ИНД. ПРИКЛ. 16A, 5P, IP67 2152-6 PCE

565 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-380V AC;
ТИП-ИНД. ПРИКЛУЧНИЦА,ЖЕНСКА СЛОБОДНА ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-5P(3P+N+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP66/67;
ДИМЕНЗИИ-147x42x92(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1-2,5)mm2.

131132 Brand: