ИНД. ПРИКЛ. 125A, 5P, IP67 245-6 PCE

4.809 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-380V AC;
ТИП-ИНД. ПРИКЛУЧНИЦА,ЖЕНСКА СЛОБОДНА ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-5P(3P+N+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP66/67;
ДИМЕНЗИИ-287x81x124(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(16-50)mm2.

131139 Brand: