ИНД. ПРИКЛ. 32A, 3P, IP67 2232-6 PCE

556 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-(200-250)V AC;
ТИП-ИНД. ПРИКЛУЧНИЦА,ЖЕНСКА СЛОБОДНА ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P(2P+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP66/67;
ДИМЕНЗИИ-163x50x96(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2,5-6)mm2.

131133 Brand: