ИНД. УТИКАЧ 32A, 5P, IP67, 0252-6 PCE

580 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 380V AC;
ТИП-ИНД. УТИКАЧ,МАШКИ СЛОБОДЕН ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-5P(3P+N+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP66/67;
ДИМЕНЗИИ-155x100x50mm(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2,5-6)mm2.

131115 Brand: