ИНД. УТИКАЧ 63A, 5P, IP44, 0351-6 PCE

1.478 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-(380-415) V AC;
ТИП-ИНД. УТИКАЧ,МАШКИ СЛОБОДЕН ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-5P(3P+N+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP44;
ДИМЕНЗИИ-250x184x102(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-16)mm2.

131107 Brand: