ИНД. УТИКАЧ 125A, 4P, IP67, 044-6 PCE

3.847 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 380V AC;
ТИП-ИНД. УТИКАЧ,МАШКИ СЛОБОДЕН ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P(3P+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP66/67;
ДИМЕНЗИИ-250x116x51mm(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-16)mm2.

131118 Brand: