ЕДИНЕЧНА V КЛЕМА 50-240 MM2

153 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ЛАША-НЕМА, ДОПОЛНИТЕЛНО ТРЕБА;
ПРЕСЕК-(50-240)mm2;
ДИМЕНЗИИ-49x35x23mm(ВxШxД).

350941