ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР 50x1x5, 2m,834 A, MOFLEX MMC0500501, MOREK

13.162 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-834 А(DT=40 C, 75 C); НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC,1500 V DC; ДИМЕНЗИЈА-50x1x5; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР, ПВЦ; ДОЛЖИНА-2m.