ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР 32x1x10, 2m, 936А,MOFLEX MMC0321001, MOREK

17.859 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-936 А(DT=40 C, 75 C);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC,1500 V DC;
ДИМЕНЗИЈА-32x1x10;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР, ПВЦ;
ДОЛЖИНА-2m.

3509336 Brand: