ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР 50x1x10, 2m,1253 A, MOFLEX MMC0501001, MOREK

29.646 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-1253 А(DT=40 C, 75 C);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC,1500 V DC;
ДИМЕНЗИЈА-50x1x10;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР, ПВЦ;
ДОЛЖИНА-2m.

3509365 Brand: