ЕДИНЕЧНА V КЛЕМA 10-95мм

103 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ЛАША-НЕМА, ДОПОЛНИТЕЛНО ТРЕБА;
ПРЕСЕК-(25-120)mm2;
ДИМЕНЗИИ-38x28x18,5mm(ВxШxД).

350940