ЛАША V 50-240 mm2

153 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ПРЕСЕК-(50-240)mm2.

350943

Опис