ДУПЛА V КЛЕМА 50-240 MM2

523 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ЛАША-НЕМА, ДОПОЛНИТЕЛНО ТРЕБА;
ПРЕСЕК-2x(50-240)mm2;
ДИМЕНЗИИ-76x37x23mm(ВxШxД).

3509410