ЛАША V 10-95 mm2

97 ден

МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ПРЕСЕК-(10-95)mm2.

350942

Опис