СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ ВГРАДЕН 314726 PELSAN

582 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20
МОЖНОСТ ЗА РЕГУЛАЦИЈА:1200 W ОБИЧНИ СИЈ.
ВИСИНА НА ПОСТАВУВАЊЕ: 1,5 -3,5 м
ОБЛАСТ НА ДЕТЕКЦИЈА:6m
ВРЕМЕ НА АКТИВИРАЊЕ:MIN 10 sec, MAX 7 min
СТАНДАРД:CE

280320 Brand: