СЕНЗОР ЗА ПРИСУСТВО 360 314733 PELSAN

1.303 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20
МОЖНОСТ ЗА РЕГУЛАЦИЈА:1200 W ОБИЧНИ СИЈ./300W PLE
ВИСИНА НА ПОСТАВУВАЊЕ: 2,2 -6 м
ОБЛАСТ НА ДЕТЕКЦИЈА:20m
ВРЕМЕ НА АКТИВИРАЊЕ:MIN 10+/- 3 sec, MAX 30+/-2 min
СТАНДАРД:ROHS

280318 Brand: