СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ 360,MICROWAWE, DRM-02 F&F

1.039 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-5A(AC1);
НОМИНАЛЕН НАПОН-230 V AC;
ТИП НА ДЕТЕКЦИЈА-МИКРОБРАНОВА;
ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА-ПОМАЛКУ ОД 1sec;
ПОДЕСУВАЊЕ НА НИВО НА ОСВЕТЛЕНОСТ-(2-2000)Lx;
ПОДЕСУВАЊЕ НА ВРЕМЕ НА РЕАКЦИЈА-5s-12min;
ХОРИЗОНТАЛЕН АГОЛ НА ДЕТЕКЦИЈА-360;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-25-50)C;
МОНТАЖА-НА ЗИД;
ЗАШТИТА-IP40;
ДИМЕНЗИЈА-f103, h40mm;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1mm2.

280330 Brand: