СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ 360 314720 PELSAN

513 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20
МОЖНОСТ ЗА РЕГУЛАЦИЈА:1200 W ОБИЧНИ СИЈ./300W PLE
ВИСИНА НА ПОСТАВУВАЊЕ: 2,2 -4 M
ВРЕМЕ НА АКТИВИРАЊЕ:MIN 10+/- 3 sec, MAX 15+/-2 min
СТАНДАРД:ROHS

280310 Brand: