СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ 180 314717 PELSAN

468 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: 220-240V AC
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP20
МОЖНОСТ ЗА РЕГУЛАЦИЈА:1200 W ОБИЧНИ СИЈ./300W PLE
ВИСИНА НА ПОСТАВУВАЊЕ: 2,2 -4 M
ВРЕМЕ НА АКТИВИРАЊЕ:MIN 10+/- 3 sec, MAX 15+/-2 min
СТАНДАРД:ROHS

280312 Brand: