ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH22 125A,gG,422015, DF SA

162 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2);
НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC;
К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА;
ДИМЕНЗИЈА-CH 22, 55x58mm.

Compare