ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH10 15A, gPV, 1000 V DC,491629, DF SA

204 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-15 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-6); НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V DC; К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gPV; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-300 КА; ДИМЕНЗИЈА-CH 10, 10x32mm.