ВРАТА РАМНА ЗА ОРМАР 900X575,ЗА 120 МОД,XL160 020275 LEGRAND

10.346 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ЗА ОРМАР СО БРОЈ НА РЕДОВИ-5;
МОДЕЛ – РАМНА;
ЗАШТИТА-IP40;
ДИМЕНЗИИ-(900X575)mm(ВxШ).