ОРМАР НАДГРАДЕН ,900X575X147(mm)ВxШxД,5×24=120 МОД, IP40, XL160 020005 LEGRAND

23.766 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
МЕТАЛНА ПЛОЧА(ДАНЦЕ)-НЕ, ВГРАДЕНИ НОСАЧИ НА ЕЛЕМЕНТИ-ДА;
ТИП-НАДГРАДЕН,МОДУЛАРЕН СО МАСКИ;
БРОЈ НА РЕДОВИ-5,120 МОДУЛИ;
ЗАШТИТА-IP40;
БРАВА-НЕ,ДОПОЛНИТЕЛНО НА ВРАТАТА;
БРОЈ НА ВРАТИ-1, НЕ Е ВКЛУЧЕНА ВО ОРМАРОТ, ТРЕБА ДОПОЛНИТЕЛНО.
ДИМЕНЗИИ-(900X575X147)mm(ВxШxД).