МОНТАЖНА ПЛОЧА ЗА DPX 630R400А, СТРАН. ПОЗЗ., ВЕР. МОН.,XL 400 20220 LEGRAND

2.834 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ТИП-МОНТАЖНА ПЛОЧА,АС 400;
ДИМЕНЗИЈА-24 МОДУЛИ;
ОДГОВАРА ЗА ОРМАРИ ТИП-XL400.