МАСКА ЗА 2 X DPX630R400A,H=400mm, XL 400 20320 LEGRAND

3.526 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ТИП-МОДУЛАРНА МАСКА,2 АС 400А;
ОДГОВАРА ЗА ОРМАРИ ТИП-XL400;
НАЧИН НА ПОСТАВУВАЊЕ-СО 1/4 ЗАВРТУВАЊЕ;
ДИМЕНЗИИ-(400X515)mm(ВxШ).