МАСКА МОД. ЗА (1-3)DPX630, H=400ММ,24 МОД.,СО ШТР.,XL 800/XL4000 20920 LEGRAND

2.979 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ТИП-МОДУЛАРНА МАСКА,ЗА 3 АС 250/630А;
ОДГОВАРА ЗА ОРМАРИ ТИП-XL800,4000;
НАЧИН НА ПОСТАВУВАЊЕ-СО ШТРАФОВИ;
ДИМЕНЗИИ-(400X600)mm(ВxШ).