ВРАТА ИСПАКНАТА ЗА ОРМАР 600X575,ЗА 72 МОД,XL160/XL400 020253 LEGRAND

9.179 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ЗА ОРМАР СО БРОЈ НА РЕДОВИ-3;
МОДЕЛ – ИСПАКНАТА;
ЗАШТИТА-IP40;
ДИМЕНЗИИ-(600X575)mm(ВxШ).