МАСКА ПОЛНА H=150ММ,24 МОД.,XL 400 20342 LEGRAND

1.499 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ТИП-ПОЛНА МАСКА,24 МОДУЛИ;
ОДГОВАРА ЗА ОРМАРИ ТИП-XL400;
НАЧИН НА ПОСТАВУВАЊЕ-СО 1/4 ЗАВРТУВАЊЕ;
ДИМЕНЗИИ-(150X515)mm(ВxШ).