СКЛОПКА КС ,ТЕЛО 630А , 3P, S5-06303PR0 TELERGON

15.171 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-400 A(AC21,22,23);
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC(IEC 60947-3);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА( ПОМОШЕН КОНТАКТ,
ПРОДОЛЖЕН ПОГОН,ЗАШТИТНА ПРЕКРИВКА);
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
ДИМЕНЗИИ:235x275x181(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 2x240mm2.