СКЛОПКА КС ,ТЕЛО 400А , 3P, S5-04003PC0 TELERGON

8.873 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-400 A(AC21,22,23);
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC(IEC 60947-3);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА( ПОМОШЕН КОНТАКТ,
ПРОДОЛЖЕН ПОГОН,ЗАШТИТНА ПРЕКРИВКА);
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
ДИМЕНЗИИ:193x270x135(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 240mm2.