СКЛОПКА КС ,ТЕЛО 160А , 3P, S5-01603PS0 TELERGON

4.408 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-160 A(AC21,22,23);
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC(IEC 60947-3);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА( ПОМОШЕН КОНТАКТ,
ПРОДОЛЖЕН ПОГОН,ЗАШТИТНА ПРЕКРИВКА);
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
ДИМЕНЗИИ:128x131x132(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 95mm2.