СКЛОПКА КС ,ТЕЛО 250А , 3P, S5-02503PD0 TELERGON

5.538 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-250 A(AC21,22,23);
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC(IEC 60947-3);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА( ПОМОШЕН КОНТАКТ,
ПРОДОЛЖЕН ПОГОН,ЗАШТИТНА ПРЕКРИВКА);
МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ;
ДИМЕНЗИИ:154x131x132(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 120mm2.