СКЛОПКА ГРЕБ. BS 16-10U,0-1, 3P, 60° РК

496 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=16 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-7,5KW(AC23);
ШЕМА: 10; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-45,2×51.2.2×45,3mm(ВxШxД).

1200000 Brand: