ДОЗНА ЗА ГК 155x105x45mm, 08-21044-155 – COURBI

200 ден

МАТЕРИЈАЛ – ТЕРМОПЛАСТИКА; БОЈА – ЖОЛТА( RAL1021); ТИП – ВГРАДНА ЗА ВО ГИПС КАРТОН; ДИМЕНЗИИ – 155x105x45(ВxШxД); ЗАШТИТА – IP30; КАПАК-НА ШТРАФЕЊЕ.