ДОЗНА ЗА ГК 220x160x75mm, 08-21045-220 – COURBI

345 ден

МАТЕРИЈАЛ – ТЕРМОПЛАСТИКА; БОЈА – ЖОЛТА( RAL1021); ТИП – ВГРАДНА ЗА ВО ГИПС КАРТОН; ДИМЕНЗИИ – 220x160x75(ВxШxД); ЗАШТИТА – IP30; КАПАК-НА ШТРАФЕЊЕ.