СКЛОПКА АС 160A, KP 250-F 160 , 3P, 35KA, RK

7.317 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-160 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-35 КА; ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:171x106x98.5(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-КАФЕЗНИ ТЕРМИНАЛИ ДО 70mm2.