СКЛОПКА АС 200A, DPX3 250R200 , 3P, 36KA, 420238 LEGRAND

11.661 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-200 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-36 КА(IEC 60947-2); ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:130x81x100(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-ДО 150mm2.