ПОМОШНО РЕЛЕ СО 4 C/O KОНТАКТИ, 230V AC, R4N-2014-23-5230 WTL ,RELPOL

374 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A/250V AC(AC-1),6A/24V DC(DC-1); НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-4 CO; СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT4; ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА; ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ; ДИМЕНЗИИ-21×27,4×35,5 mm.