ПОМОШНО РЕЛЕ СО 4 C/O KОНТАКТИ, 12V AC, R4N-2014-23-5012 WTL ,RELPOL

330 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A/250V AC(AC-1),6A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-12 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-4 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT4;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-21×27,4×35,5 mm.

126042 Brand: