ПОМОШНО РЕЛЕ СО 4 C/O KОНТАКТИ, 12V DC, R4N-2014-23-1012 WTL ,RELPOL

323 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A/250V AC(AC-1),6A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-12 V DC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-4 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT4;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-21×27,4×35,5 mm.

126040 Brand: