НОСАЧ ЗА ВЕЗИЦА, PVC ЅИДЕН ШТРАФ 8×36 ALE.3.402

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД(НАЈЛОН)(PA6.6, V2 UL94 TYPE2,21);
САМОГАСИВИ-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-8x36mm;
БОЈА-ЦРНА;
ШИРИНА НА ВЕЗИЦА-9 mm;
ОТВОР ЗА ШТРАФЕЊЕ-М6;
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

370961 Brand: