ВЕЗИЦА МАРКЕР PVC 2.5×100 БЕЛА, 8x25mm SEL.2.202T

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД(НАЈЛОН)(PA6.6, V2 UL94 TYPE2,21);
САМОГАСИВИ-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-100×2,5mm;
БОЈА-БЕЛА;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(10-25)mm;
ДИМЕНЗИЈА ЗА МАРКИРАЊЕ-(8×25);
ИЗДРЖЛИВОСТ НА НАПРЕГАЊЕ-11(Kg/daN);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

370962 Brand: