ВЕЗИЦА 280×3.5 БЕЛА SEL.2.212

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД(НАЈЛОН)(PA6.6, V2 UL94 TYPE2,21);
САМОГАСИВИ-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-280×3,5mm;
БОЈА-БЕЛА;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(3-80)mm;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-40, +85)C;
ИЗДРЖЛИВОСТ НА НАПРЕГАЊЕ-11(Kg/daN);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

370909 Brand: