ВЕЗИЦА 540×7.5 БЕЛА SEL.2.437

14 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД(НАЈЛОН)(PA6.6, V2 UL94 TYPE2,21);
САМОГАСИВИ-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-540×7,5mm;
БОЈА-БЕЛА;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(20-160)mm;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-40, +85)C;
ИЗДРЖЛИВОСТ НА НАПРЕГАЊЕ-11(Kg/daN);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

370927 Brand: