ВЕЗИЦА 100×2.5 ЦРНА SEL.3.202

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД(НАЈЛОН)(PA6.6, V2 UL94 TYPE2,21);
САМОГАСИВИ-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-100×2,5mm;
БОЈА-ЦРНА;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(2-24)mm;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-40, +85)C;
ИЗДРЖЛИВОСТ НА НАПРЕГАЊЕ-11(Kg/daN);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

370932 Brand: