ВЕЗИЦА УВ ОТПОРНА 140×3.5 ЦРНА SEL.UVV2.210

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД(НАЈЛОН)(PA6.6, V2 UL94 TYPE2,21);
САМОГАСИВИ-ДА,ДОПОЛНИТЕЛНО И UV ОТПОРНИ;
ДИМЕНЗИЈА-140×3,5mm;
БОЈА-ЦРНА;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(3-36)mm;
ИЗДРЖЛИВОСТ НА НАПРЕГАЊЕ-20(Kg/daN);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

370970 Brand: