ВЕЗИЦА УВ ОТПОРНА 200×4.5 ЦРНА SEL.UVV2.223

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД(НАЈЛОН)(PA6.6, V2 UL94 TYPE2,21);
САМОГАСИВИ-ДА,ДОПОЛНИТЕЛНО И UV ОТПОРНИ;
ДИМЕНЗИЈА-200×4,5mm;
БОЈА-ЦРНА;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(3-51)mm;
ИЗДРЖЛИВОСТ НА НАПРЕГАЊЕ-20(Kg/daN);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

370971 Brand: