НАПОЈУВАЊЕ МИНИЈАТУРНО ЗА PCB,IRM-10-5,5 V DC,45.7X25,4X21,5(LxWxH)mm,MEAN WELL

1.013 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((85 -305) V AC , (120 -430) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-10W/5 V DC/(0-2) A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-IT AV EN/UL/IEC 62368-1;
ИЗВЕДБА-ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ,НЕМА ДЕКЛАРИРАНА IP ЗАШТИТА;
МОНТАЖА- PCB(ПЕЧАТЕНА ПЛОЧКА) ;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ-45.7X25,4X21,5(LxWxH)mm.

1332542 Brand: