КОНТАКТОР 3P, 9A, AF09-30-10-13 100-250V, 45350 – ABB

1.601 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-9A(AC-3);
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-100-250 V AC/DC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4,0kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ: 1NO ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 8
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ/4 ПРЕДНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-1 / 60947-4-1 and EN 60947-1 / 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.0-2,5) mm2;
ДИМЕНЗИИ: 86x45x77mm(ВXШXД).

123100 Brand: